Prijzen

Zoals verwacht zal Samsung de Galaxy S5 in twee uitvoeringen gaan aanbieden. Allereerst is er het topstuk van de collectie, de S5 met metalen behuizing. Dit type zal het hogere segment in de markt moeten gaan bedienen en zal daarom ook in het hoger prijssegment vallen. De Samsung Galaxy S5 prijs van de luxe uitvoering (het topsegment) zal ca. € 800,- bedragen.

De goedkopere variant van de Galaxy S5, deze is voorzien van een kunststof behuizing, zal voor het bredere publiek worden ingezet. Dit model zal uitsluitend in materiaalkeuze afwijken van de luxere versie. Over kleursamenstellingen is tot op heden nog niets bekend, wel zijn er geruchten dat Samsung de Galaxy S5 (de kunststof variant) in meerdere kleuren in productie gaat nemen. Uiteindelijk zal de prijs van de Galaxy S5 (kunststof versie) ca. €650,- gaan bedragen.

Uiteraard zijn er combinaties in abonnementsvormen waarbij het toestel gratis is. Kijk voor alle recente aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5 in onderstaand overzicht.

Hieronder treft u een overzicht van de beste aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5 aan. Wij hebben de onderstaande lijst met zeer veel zorg voor u samengesteld om u altijd te voorzien van de beste deals, van alle providers of leveranciers van de losse toestellen.

Lijst